Rețeaua de cafenele TED'S Coffee Co estimează o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, în 2020

Lanțul de cafenele TED'S Coffee Co, fondat de Vasi Andreica, estimează pentru 2020 o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, cu 43% mai mare față de anul trecut.

TED'S va ajunge până la finalul anului la 40 locații la nivel național. De la începutul anului, TED'S Coffee Co a deschis trei noi cafenele, două în București și una în Galați, se arată într-un comunicat de presă.

Din totalul de 40 de locații la care rețeaua TED’S va ajunge până la finele acestui an, 20 vor fi în sistem de franciză. „Cererile de franciză sunt în număr mare și vin atât din țară, cât și din partea românilor din Diaspora. În opinia mea, ca antreprenor, este necesar să existe chimie între francizor şi francizat pentru a construi o relaţie de lungă durată”, a declarat Vasi Andreica.

Taxa de redevență pentru deschiderea unei francize TED'S Coffee Co este de 4% din cifra de afaceri, la care se adaugă 1% costuri de marketing. Totodată, taxa de intrare în franciză TED'S Coffee Co se situează între 5.000 și 10.000 de euro în funcție de tipologia și mărimea locației.

TED’S Coffee Co este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri şi stradal, ajungând la 33 de cafenele.

Citeste si:
Danemarca se întoarce la normal | Restaurantele și stadioanele se...
Danemarca se întoarce la...

Sursa foto: TED'S Coffee Co
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri