La Casual Bistro, clienții se pot bucura de cafea de origini, de la Manufaktura, servită to go de barista, proaspăt prăjită și măcinată.

În același timp, la zona Venchi clienții vor descoperi praline și ciocolată din care pot alege propriul mix sau pot lua direct cutii special pregătite pentru momente de răsfăț sau cadouri.

Ne uităm permanent la spațiul magazinelor noastre și cum putem să îl transformăm în zone multifuncționale. Formatul nostru de magazine concept ne permite cel mai bine să integrăm spații prietenoase care aduc noi experiențe la cumpărături și răspund tendințelor internaționale, adoptate deja de clienții noștri. Îi așteptăm în Băneasa Concept Store cu mai multă inspirație, cărți de la Cărturești, ciocolată și cafea bună de savurat to go,

Adrian Nicolaescu, VP Marketing, Comunicare și Sustenabilitate Mega Image

Recent, Mega Image a inaugurat în Concept Store Băneasa alături de echipa Cărturești un spațiu cu cărți din domenii precum ficțiune, psihologie, business, dezvoltare personală, știință, hobby sau cărți pentru copii și tineri. Aprecierile din partea clienților au fost deja foarte bune și proiectul va fi extins și în alte magazine.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 787 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea şi alte oraşe din ţară. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Sursa foto: Mega Image România