Mega Image continua sa exploreze noi teritorii in retail-ul modern si inaugureaza un nou spatiu concept Mega Street Food, care aduce preparate de street food, pregatite pe loc din ingrediente proaspete, intr-un loc neasteptat: un concept store. Astfel, spatiul din concept store Barbu Vacarescu a fost transformat pentru a integra noul Mega Street Food, care reuneste patru restaurante cu specific international si retete renumite pentru street food, pregatite rapid chiar in fata clientilor – La Finca by Alioli, SteakAway, Za German si Pane & Pomodoro.
Noul concept a fost creat pornind de la tendintele din retail-ul international, prin care spatiul magazinelor este reinventat pentru a oferi noi experiente, in care clientii isi pot face cumparaturile, dar, in acelasi timp, pot manca in acelasi loc. Mai mult, popularitatea restaurantelor de tip street food, atat in orase, cat si la festivaluri, a influentat specificul noului concept.
#MegaStreetFood aduce o atmosfera de festival prin design-ul spatiului, prin mobilier si branding, dar mai ales prin aromele specifice de la fiecare restaurant, in care mancarea buna este pregatita in fata clientilor.
Mega Image Barbu Vacarescu concept store a fost transformat pentru a integra cat mai bine #MegaStreetFood, dar si pentru a veni in intampinarea clientilor din zona cu solutii variate pentru mancarea to-go, gata preparata. Astfel, zonele de produse proaspete si ready-meal au fost extinse, iar in centrul magazinului a fost organizat spatiul pentru #MegaStreetFood.
Mai mult, pentru ca niciun festival de street food nu este complet fara bere, in magazin a fost amenajat un spatiu inedit, Depozitul de Bere, aflat in proximitatea zonei #MegaStreetFood, in care se regasesc peste 170 de sortimente de bere, atat locale, cat si internationale.

Ce restaurante gasiti aici

STEAKAWAY, care aduce preparate de tip grilled, de la burgeri suculenti sau sandvisuri cu pastrami, la coaste de vitel, toate pregatite cu carne premium de origine din Noua Zeelanda si America de Sud.

ZA GERMAN, cu mancare specific nemteasca si deja celebrii Currywurst, Bratwurst sau Kaiserkrainer, care cuceresc rapid prin asocierea inedita de arome.

LA FINCA BY ALIOLI, cu un meniu variat cu specific spaniol, de la paella traditionala cu fructe de mare sau burgeri cu peste la sandvisuri cu calamari, toate preparate cu ingrediente de calitate din Spania.

PANE & POMODORO, cu pizza si paste autentice din Regiunea Campania, pregatite de mesteri pizzaioli din Napoli.
Clientii pot servi preparatele fie in interior, in zona special amenajata de la corner, fie pe terasa exterioara din concept store Mega Image Barbu Vacarescu.

Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 706 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara, Iasi si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti.
Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri