Vești bune: se redeschid mall-urile. Fluxuri separate în Mall Băneasa

După o perioadă de aproximativ trei luni de stopare a activității, autoritățile române au decis deschiderea mall-urilor. wall-street.ro a aflat care sunt condițiile în care vom putea merge la shopping într-unul din mall-urile din București, mai cu seamă, în Mall-ul Băneasa.

Începând cu 15 iunie, centrul comercial Băneasa Shopping City își așteaptă clienții în contextul în care a aplicat măsuri suplimentare de siguranță, ca urmare a epidemiei de Covid-19. Băneasa Shopping City a fost printre primele centre comerciale care și-au anunțat voluntar suspendarea temporară a activității.

"Am fost puși într-o situație fără precedent, dar din 15 iunie ne redeschidem. Îi rugăm pe toți cei care ne vor trece pragul să se informeze și să respecte toate măsurile impuse de autorități", a declarat Răzvan Marcu, CCO al Băneasa Shopping City.

În contextul redeschiderii din 15 iunie, confortul și mai ales siguranța clienților, retailerilor, a angajaților și a comunității, în general, au rămas obiectivele principale. Alături de purtarea obligatorie a măștii de protecție și respectarea distanței recomandate, intrarea și ieșirea se vor realiza prin locuri diferite, existând un flux separat pentru fiecare dintre cele două.

De asemenea, au fost montate porți de scanare termică și covoare impregnate cu soluții cu efecte virucide și bactericide, precum și recipiente cu dezinfectant la întrări și ieșiri. Toate spațiile comune sunt dezinfectate prin nebulizare.

Citeste si:
Hugo Boss va deschide patru magazine în România, în plină pandemie
Hugo Boss va deschide patru...

Băneasa Shopping City găzduiește în parcarea exterioară un centru privat de testare COVID-19, de tip drive-thru, care le oferă posibilitatea clienților să fie testați rapid. În perioada 15 iunie – 15 iulie, programul de funcționare al centrului comercial va fi 10:00 – 22:00. Totuși, magazinele au posibilitatea să opteze pentru un program flexibil, mai redus.

Băneasa Shopping City este un centru comercial din nordul Bucureștiului, deschis la data de 18 aprilie 2008. Are o suprafață totală închiriabilă de 85.000 metri pătrați și este deținut de omul de afaceri Gabriel Popoviciu. Constructorul mall-ului a fost firma franceză Bouygues.

Sursa foto: Facebook/Baneasa Shopping City
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri