Retailerul de accesorii Meli Melo a deschis toate magazinele. Care este programul acestora

Retailerul de accesorii și decorațiuni Meli Melo Paris anunță deschiderea tututor magazinelor aflate în malluri și galerii comerciale. Magazinele din malluri respectă toate măsurile de igienă care se impun și se alătură astfel locațiilor stradale care s-au deschis de câteva săptămâni.

După ce a redeschis patru magazine stradale din 15 mai, odată cu încetarea stării de urgență, retailerul de accesorii și obiecte home&deco Meli Melo Paris anunță redeschiderea altor locații stradale. Astfel, de la 1 iunie s-au redeschis alte patru magazine din rețeaua Meli Melo.

Începând din 15 iunie, toate magazinele retailerului Meli Melo din România sunt deschise. Programul de funcționare al locațiilor stradale este 10:00 - 20:00, de luni până duminică, excepție face locația din Piață Victoriei, Timișoara, și anume 09:00 – 21:00.

Pentru magazinele Meli Melo – Paris aflate în cadrul mall-urilor sau galeriilor comerciale se va respectă însă orarul fiecărei locații.

Toate magazinele Meli Melo Paris redeschise respectă toate măsurile care se impun în perioada stării de alertă. "În contextul actual, respectarea măsurilor de igienă este prioritară, deasemenea sănătatea și siguranță clienților și angajaților din magazinele Meli Melo – Paris", se arată într-un comunicat.

Citeste si:
CORONAVIRUS | Meli Melo Paris modifică programul magazinelor sale
CORONAVIRUS | Meli Melo Paris...

Vezi și: Meli Melo a avut vânzări in online cu 30% mai mari față de 2019. Retailerul redeschide magazinele stradale din 15 mai

Meli Melo a înregistrat o creștere de 30% a vânzărilor de accesorii fashion și articole home & deco în luna aprilie, comparativ cu aprilie 2019. Vârful vânzărilor din luna aprilie a acestui an a fost înregistrat în a doua parte a lunii aprilie, când a crescut și valoarea medie a comenzii cu peste 30% față de o perioadă obișnuită. În această perioadă, cele mai vândute articole au fost accesoriile de păr, eșarfele din bumbac și mătase, dar și articole din zona home&deco.

Povestea Meli Melo a început în 1998 de la un simplu proiect de magazin deschis în București. Astăzi Meli Melo deține cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii fashion din România și, de la începutul anului 2017 este prezent și în segmentul de decorațiuni pentru casa prin magazinele Meli Melo Deco. Meli Melo are magazine în toate marile orașe din România, dar și în țări precum Bulgaria, Serbia și Republica Moldova. În prezent, rețeaua Meli Melo deține 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin în sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișinau (Republica Moldova), 3 magazine în Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Citeste si:
Cum să te ferești de promoțiile înșelătoare din magazine
Cum să te ferești de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
AFI Cotroceni, trafic peste așteptări în prima săptămână de la redeschidere
Setari Cookie-uri