Burger King deschide un nou restaurant în România

Un nou restaurant Burger King se va deschide, în curând, în fostul complex BIG Berceni. În plus, noul restaurant vine și cu un mesaj provocator pentru concurență și anume, ”Deschidem aici pentru ca vecinii noștri să vină cu o ofertă de 1+1 pentru voi”.

În luna aprilie a acestui an, AmRest Holdings, care operează franciza Burger King, a mai deschis un restaurant în luna aprilie, în zona Piața Universității. Date fiind condițiile pandemice, restaurantul cu pricina a funcționat doar pentru serviciile de tip food-delivery.

Vezi mai multe în: În vreme de pandemie, AmRest deschide un nou restaurant Burger King în România în Piața Universității

AmRest Holdings, SE este unul dintre cei mai mari operatori de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează rețeaua de cafenele Starbucks și, începând de anul acesta, lanțul de restaurant Burger King. Înființat în 1954, BURGER KING® este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume.

Citeste si:
FOTO Realitate vs.promisiuni: Noroiul de 35,6 mil lei de la Sudului
GALERIE FOTO Cum arata "mega...

Cât despre proiectul de la Piața Sudului, acesta se va realiza pe o suprafață de 10.610 mp și este localizat la intersecția străzilor Nițu Vasile cu Șoseaua Berceni, în partea de Sud a Centrului Comercial BIG-Berceni.

Conform planului, vor fi refacute trei corpuri de clădire destinate închirierii ulterioare de către Consiliul Local, pentru activități comerciale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Bucureşti Mall - Vitan anunță reduceri de până la 70% în magazine
Setari Cookie-uri