Burger King deschide restaurantul din Big Berceni

La doar o săptămână de la deschiderea restaurantului din Băneasa Shopping City, AmRest deschide locația din Big Berceni. Restaurantul se află în corpul 1 al complexului agroalimentar din Piața Sudului, în zona de food-court a pieței. Acesta va fi cel de-al șaselea restaurant Burger King deschis în București.

Noul restaurant este situat în pe Bulevardul Sergent Nițu Vasile, Nr 1, sector 4, Piața Sudului și va avea o echipă de 40 grill kings.

Compania a luat toate măsurile de siguranță și igienă în pregătirea tuturor comenzilor: de la recipiente cu dezinfectant în toate punctele-cheie din restaurant, la echiparea angajaților cu măști și mănuși.

Citeste si:
Burger King deschide un nou restaurant în România
Burger King deschide un nou...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Noul restaurant Burger King se deschide pe 17 septembrie, la ora 11:00.

Noul complex agroalimentar Piața Sudului a fost deschisă, după o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro.

Noua piață are instalaţii de climatizare şi autorizaţie de securitate la incendiu. De asemenea, în zonă a fost amenajat un hectar de spaţiu verde, dar şi o parcare etajată de 300 de locuri.

Citeste si:
Burgerul mucegăit de la Burger King, premiat pentru creativitate
Campania burgerului mucegăit...

Complexul agroalimentar de la Piața Sudului este format din trei corpuri de clădire destinate închirierii de către Consiliul Local pentru activități comerciale.

AmRest Holdings, SE este unul dintre operatorii de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele Burger King din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, Burger King este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume.

Citeste si:
McDonald’s deschide încă un restaurant, în vreme de pandemie.Unde...
McDonald’s deschide cel de-al...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri