Burger King deschide o nouă locație în Băneasa

La doar o săptămână de la deschiderea unui nou restaurant Burger King în Promenada Mall, AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, deschide un nou restaurant în București. Noul restaurant Burger King se află în zona de nord a Bucureștiului, în incinta Băneasa Shopping City, aripa Feeria.

Cel de-al cincilea restaurant nou deschis în București apare la doar câteva săptămâni după inaugurarea restaurantului Burger King din Promenada Mall, acest lucru făcând parte din strategia pe termen lung a companiei în România.

Noul restaurant este situat în Băneasa Shopping City, aripa Feeria, si va avea o echipă de 30 grill kings. Ca întotdeauna, compania a luat măsurile de siguranță și igienă în pregătirea tuturor comenzilor: de la recipiente cu dezinfectant în toate punctele-cheie din restaurant, la echiparea angajaților cu măști și mănuși.

Deschidem cel de-al doilea restaurant în luna septembrie și cel de-al cincilea din oraș. Acest lucru vine ca un rezultat al cererii mare de produse Burger King în piața din România și ne bucurăm totodată să vedem că numărul fanilor Burger King este în creștere. Așadar, continuăm să lucrăm la obiectivele noastre printre care și acela de a crea o rețea de restaurante care leagă cele mai importante zone ale Bucureștiului.

Citeste si:
Burgerul mucegăit de la Burger King, premiat pentru creativitate
Campania burgerului mucegăit...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Alan Laughlin, President of Burger King AmRest

Măsuri de protecție în restaurante

Burger King oferă fanilor tot spațiul disponibil, care respectă condițiile de siguranță și un întreg set de măsuri menite să îi protejeze. Servirea la masă respectă toate măsurile de distanțare socială impuse de autorități, mesele fiind dezinfectate după fiecare client.

La fiecare casă de marcat sau la intrarea în restaurant, clienții se pot dezinfecta cu soluțiile disponibile în recipientele dedicate.

Citeste si:
Review George Butunoiu: Dei Frati, balada transilvană cu doi...
Review restaurant George...

Noi produse în meniu

De asemenea, din luna septembrie, Burger King introduce în meniurile sale trei noi produse, în oferta limitată “Grill Grande Wrap”: Beef Grande Wrap, Chicken Grande Wrap și o surpriză pentru vegetarieni - varianta veggie Halloumi Grande Wrap.

Prețurile noilor produse încep de la 14,90 lei și variază în funcție de dimensiune și format.

Un nou restaurant Burger King se va deschide, în curând, și în fostul complex BIG Berceni. În plus, noul restaurant vine și cu un mesaj provocator pentru concurență și anume, ”Deschidem aici pentru ca vecinii noștri să vină cu o ofertă de 1+1 pentru voi”.

Citeste si:
Accident aviatic pe aeroportul Băneasa. Un Boeing cu 84 de...
Accident aviatic pe...

AmRest Holdings, SE este unul dintre operatorii de restaurante multi-brand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB. În România, AmRest operează Starbucks și lanțul de restaurante Burger King.

Sursa foto: Facebook/Burger King Romania

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri