5 to go introduce paiele comestibile și paiele biodegradabile în cele 170 de cafenele din țară

Lanțul de cafenele 5 to go introduce în cele 170 de locații paiele comestibile pentru băuturile reci, iar pentru băuturile calde sunt disponibile paiele biodegradabile și compostabile, se arată în comunicatul de presă.

Inițiativa 5 to go face parte dintr-un plan de business, construit pentru următorii 5 ani, care vizează utilizarea exclusivă de materiale din surse sustenabile și regenerabile. În 2019, în întreaga rețea 5 to go s-au consumat peste 1 milion de paie din plastic.

Tranziția cu paiele din plastic se va face treptat, însă până la începutul lunii august se estimează să existe în locații doar noile paie, cele comestibile și cele biodegradabile și compostabile. Paiele comestibile sunt pe bază de zahăr și sunt disponibile în 5 variante – cu aromă de ciocolată, de căpșuni, de măr, de lime și fără aromă și se vor oferi la întreaga gamă de băuturi reci, precum limonadă, smoothie, frappe, ice coffee. Ele încep să se dizolve în băutură după o oră și nu schimbă cu nimic proprietățile băuturilor reci.

Clienții care își doresc să consume și acasă băuturile reci cu paie comestibile, pot achiziționa din cafenelele 5 to go din întreaga țară un pachet cu 7 paie la prețul de 5 lei.

Citeste si:
Radu Savopol: 5 to go deschide, până la finalul anului, 100 de noi...
Interviu cu Radu Savopol: 5...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...
Sursa foto: 5 to go

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri