Retailerul electro-IT din România, Altex, începe un proces de angajare pentru a susține extinderea și modernizarea rețelei de magazine la nivel național, vizând peste 1.000 de posturi.

Altex își mărește echipa cu încă 1.000 de colegi odată cu dezvoltarea și retehnologizarea rețelei. Pozițiile deschise sunt variate și sunt disponibile în magazinele din toată țara, dar și în centrele logistice: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă, se arată într-un comunicat de presă.

„Într-o perioadă plină de incertitudini, cu blocaje financiare pe toate palierele, ne-am asumat responsabilitatea de a susține redresarea economiei românești prin continuarea planului investițional și accelerarea procesului de angajare. Pentru noi, evoluția business-ului este prioritară, alocând peste 27 milioane de euro din fonduri proprii pentru a deschide noi centre de retail în toată țara și, implicit, peste 1.000 de noi locuri de muncă. Suntem nerăbdători să-i cunoaștem pe viitorii colegi, care vor fi parte din misiunea noastră de a asigura accesul românilor la tehnologii de ultimă oră și nu numai”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Citește și: Altex redeschide magazinul din Grand Arena Mall în urma unui proces de extindere și modernizare în valoare de peste 500.000 euro

Altex România anunță că asigură tuturor noilor angajați sesiuni de induction, dar și training-uri de perfecționare sau specializate (training tehnologii produse și servicii, vânzări, consultanță comercială etc.). De asemenea, angajații beneficiază și de bonusuri de performanță acordate în funcție de calitatea suportului acordat. Cei interesați pot aplica pentru o poziție în cadrul Altex România pe site-ul oficial altex.ro la secțiunea cariere.

Altex România are 125 magazine deschise în țară.

Sursa foto: Altex

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri