Vascar, producător de conserve și mezeluri din Vaslui, face pasul în online și își listează o parte din produse în cadrul băcăniei online eMAG. Vascar vinde online pateu de pui, porc, vegetal și un sortiment larg de mâncăruri la cutie din gamele Alege Natural, Moldova în Bucate și Vascar.

După ce a lansat, în perioada pandemiei, livrarea produselor la domiciliu pe bază de comandă telefonică, exclusiv în municipiul Vaslui, Vascar intra acum în online printr-un parteneriat cu eMAG.

„Accesul facil la cumpărături de primă necesitate este din ce în ce mai important, nu doar în momente de criză, cum a fost cazul pandemiei, ci oricând, pentru a salva timp și bani. Ne dorim ca tot mai multe produse Alege natural, de la Moldova în bucate, Moldova în bucate și Vascar să se afle la un click distanță de orice român care le apreciază sau vrea să le testeze”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Pateurile și mâncărurile la cutie din gama Alege natural, fără E-uri, de la Moldova în Bucate, sunt preparate din ingrediente 100% naturale, fără aditivi, fără conservanți, fără coloranți.

Retail jobs

Vânzările de conserve și mezeluri ale Vascar au crescut cu 300% de la începutul pandemiei față de perioada similară a anului trecut, până în aprilie, când ritmul a revenit la normal, povestea Vlad Ciuburciu într-un interviu acordat retail.ro.

“Am încercat să onorăm toate comenzile, dar cererea a fost foarte mare, într-un interval scurt. Vânzarile la conserve au fost cu peste 300% mai mari comparativ cu perioada similară a anului 2019, dar lucrurile au revenit la normal începand cu luna aprilie. Pe segmentul mezeluri, s-a înregistrat același ritm al vânzărilor”, a povestit Vlad Ciuburciu.

Vezi și: Mezeluri și conserve în pandemie: producătorul Vascar a avut vânzări cu 300% mai mari

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate. Compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 22 magazine proprii în regiunea Moldovei. Pentru Vascar lucrează mai mult de 350 de angajați, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune.

Citeste si:
Oamenii din spatele produselor pe care le consumăm zilnic:...
Oamenii din spatele...

Produsele sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl. Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro la finalul lui 2019, în creștere cu 13,5% față de anul precedent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F