McDonald’s oferă băuturi gratuite pe 24 iulie

McDonald’s sărbătorește Ziua Drive-Thru pe 24 iulie, ocazie cu care își așteaptă clienții la restaurantele cu Drive-Thru din întreaga țară cu o surpriză din partea casei. Ziua Drive-Thru din 24 iulie este o inițiativă americană care celebrează posibilitatea de a comanda și consuma diferite produse chiar din confortul mașinii personale, ceea ce nu cu mult timp în urmă ar fi părut imposibil. Clienții care vor comanda pe 24 iulie, la orice McDrive din țară, vor primi o băutură răcoritoare medie din partea casei.

Sistemul Drive-Thru a fost dezvoltat inițial în SUA pentru servicii bancare, însă ulterior a fost adoptat de diferite restaurante cu servire rapidă, datorită funcționalității sale. Primul restaurant Drive-Thru din lume a fost înființat în SUA în 1947 pe Route 66, ca răspuns la restaurantele drive-in, în care clienții erau serviți de ospătari pe role. McDonald’s a deschis primul restaurant cu Drive-Thru acum 45 de ani, când avea peste 3.000 de restaurante în funcțiune.

În România, primul restaurant McDrive a fost deschis de McDonald’s pe 29 decembrie 1995, la fostul centru comercial Prisma pe șoseaua București – Ploiești. Iar de atunci, timp de 25 de ani, McDonald’s a devenit unul dintre liderii naționali în operațiuni de tip Drive-Thru. În prezent, compania are 41 de restaurante de acest tip în 20 de orașe din țară.

În timpul stării de urgență impuse pentru a combate pandemia Covid-19, McDonald’s a rămas aproape de consumatorii păstrând deschise restaurantele prin opțiunile McDrive, McDelivery și comanda la pachet. Atunci, McDonald’s a susținut personalul din Linia Întâi, oferind peste 27.000 de produse din partea casei, la McDrive.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 157 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați. În România, McDonald’s este unul dintre liderii pieței restaurantelor, cu 85 de restaurante în 26 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați. În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.

Citeste si:
KFC deschide un nou restaurant în Vulcan Value Center, București
KFC deschide un nou...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...

Sursa foto: McDonald's.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »



Setari Cookie-uri