Altex deschide un nou magazin după o investiție de un milion de euro

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță deschiderea, pe 20 august, a unui nou magazin în Dâmbovița Mall, în urma unei investiții de aproximativ 1 milion de de euro.

Cu ocazia inaugurării, Altex a pregătit oferte speciale și reduceri, valabile în limita stocului disponibil. Clienții vor putea alege dintr-o gamă extinsă de produse și vor avea acces la servicii de consultanță personalizată, dar și la soluții de finanțare flexibile.

,,Înțelegem importanța investițiilor locale ca principal motor economic. Chiar și în contexte cu multe provocări, cum este cel actual, nu frânăm planurile noastre de dezvoltare. Tocmai de aceea, am mai făcut un pas, de această dată la Târgoviște, pentru a veni în sprijinul clienților noștri și a le facilita, la fel ca până acum, accesul la tehnologie, la produse și servicii de cea mai bună calitate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX.

Noul magazin Altex, localizat în primul centru comercial de mari dimensiuni din Târgoviște, are o suprafață de vânzare de 1.100 de metri pătrați. În acord cu strategia de modernizare și tehnologizare a magazinelor din rețea, dar și cu angajamentul asumat pentru protejarea mediului, noul centru de servicii va fi dotat cu etichete electronice. Trecerea de la prețuri printate pe hârtie la prețuri afișate electronic asigură o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft, maximizarea eficienței în schimbarea prețurilor, dar și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. De asemenea, spațiul este dotat cu sisteme de iluminare cu LED și display-uri digitale.

Noul magazin Altex din Târgoviște, localizat pe Bulevardul Regele Carol I 51, va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00-22.00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul se va deschide de la ora 07.00.

Citeste si:
Altex încheie un parteneriat cu ASE
Altex încheie un parteneriat...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri