Lidl inaugurează un nou magazin în Ludeș, cu o stație de încărcare pentru mașini electrice

Lidl va deschide un nou magazin în orașul Ludeș, pe 17 septembrie, situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Noul magazin Lidl are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m² și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi alimentate câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Pentru a avea un impact cât mai redus asupra mediului, noul magazin Lidl înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă în luna martie a acestui an, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea.

Citește și: Lidl va angaja până la 2.000 de oameni în 2020

Citeste si:
Cristina Hanganu: Un sistem de învățământ șubred nu va rezista în...
Cristina Hanganu, Lidl:...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

În plus, noul magazin Lidl din Luduș dispune de soluții și tehnologii moderne: sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Recomandări pentru limitarea COVID-19

Pentru a menține siguranța cumpărătorilor, Lidl recomandă plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

Clienții care stau la coadă sunt rugați să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, iar în noul magazin din Luduș se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat.

În același timp, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.

Citeste si:
[FOTO] Profi combină magazinul de colțul blocului cu supermarketul....
FOTO Profi combină...

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise 270 de magazine și 5 centre logistice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri