Un lanț românesc de magazine de mobilă își extinde rețeaua

Spectralcom a deschis al doilea magazin Spectral Mobilă în Slatina în sistem de franciză din 2020, pe strada Cireașov. În total, compania deține 11 magazine Spectral Mobilă în România.

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 330 mp și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro.

Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom, a declarat că sunt în discuții cu mai mulți parteneri pentru noi deschideri de magazine Spectral Mobilă în mai multe orașe din țară. „ În funcție de momentul semnării contractelor încercăm să mai inauguram o franciză în acest an sau cel târziu la începutul anului viitor, urmând ca pe tot parcursul anului 2021 să deschidem alte trei sau patru magazine Spectral Mobilă”, spune Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, patru magazine Spectral Mobilă în franciză în Calafat, Pitești, Slatina și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

Începând din acest an, produsele marca Spectral Mobilă, fabricate lângă Bârlad, se comercializeazăși în Bulgaria, aceasta fiind prima țară în care compania face export.

Citeste si:
Un lanț românesc de magazine de mobilă deschide o nouă locație
Un lanț românesc de magazine...

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri