Un nou depozit IKEA se va deschide în București

Maersk și IB Cargo SRL, companie românească ce furnizează servicii complete de freight forwarding și logistică, anunță parteneriatul pe care l-au facut pentru operarea unui centru regional de distribuție de 75.000 metri pătrați pentru IKEA Supply AG, amplasat în parcul industrial CTPark București Vest. Construcția, care va fi finalizată până la sfârșitul acestui an, va fi operațională începând cu jumătatea lui 2021.

Va fi cel mai mare depozit din România și va fi folosit de către IKEA Supply AG drept centru de distribuție pentru operațiuni de intrare și ieșire pentru magazinele sale din sud-estul Europei și estul Mediteranei.

Noul depozit va deține certificarea BREEAM, principala metodă internațională de evaluare a durabilității pentru proiecte, infrastructură și clădiri. Va face parte din CTPark București Vest, cunoscut sub numele de poarta de acces vestică a orașului, situat convenabil aproape de autostrada A1, coridorul principal est-vest al țării și la doar 10 km de șoseaua de centură a Bucureștiului.

IB Cargo SRL este o companie care activează de peste 12 ani pe piața serviciilor de transport mărfuri - freight forwarding și oferă soluții precum: transport rutier domestic și internațional, maritim grupaj și container complet, aerian, feroviar din Asia, time critical, formalități vamale de import/export, asigurare, consolidare achiziții de la furnizori multipli. IB Cargo are 94 de angajați în cele 3 birouri din: București, Agigea-Constanța și Cluj-Napoca. Compania fondată în 2008 de antreprenorul roman Cătălin Putineanu, care este în continuare acționar majoritar și Managing Partner, a încheiat 2019 cu peste 29 de milioane de euro cifră de afaceri.

Citeste si:
Profi a inaugurat primul depozit cu temperatură negativă
Profi a inaugurat primul...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri