Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s la nivel local, continuă investițiile în dezvoltarea rețelei și deschide cel de-al 86-lea restaurant din România. Situat în noul centru comercial AFI Mall Brașov, al patrulea restaurant McDonald’s din Brașov se deschide în urma unei investiții de peste trei milioane de lei și creează peste 40 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Cu un design modern, restaurantul este dotat cu șase kioskuri de comandă care le permit clienților să își personalizeze produsele preferate rapid și ușor, să plătească contactless cu cardul bancar și să scaneze ofertele disponibile în aplicația de mobil. Simplu, rapid și contactless. Fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită pe loc, conform standardelor de calitate McDonald’s.

Restaurantul are, de asemenea, și o cafenea McCafé, unde oaspeții se pot bucura de oferta bogată de cafele de calitate superioară și de deserturi delicioase.

Continuăm să consolidăm și să ne extindem rețeaua de restaurante chiar și în această perioadă dificilă, investind peste trei milioane de lei într-un nou restaurant la Brașov", a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile interne, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Restaurantul funcționează între orele 10 dimineața și 10 seara, iar clienții pot comanda produsele preferate în restaurant, la pachet sau direct din confortul casei lor prin McDelivery.

Până la finalul acestui an, McDonald’s va inaugura încă un restaurant și va remodela și digitaliza alte patru restaurante din țară.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este unul dintre liderii pieței restaurantelor, cu 86 de restaurante în 26 de orașe, dintre care 41 restaurante cu McDrive și 41 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați.

Sursa foto: McDonald’s România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri