Brandul de încălțăminte CCC va deschide un magazin într-un mall din București

CCC, brandul polonez de încălțăminte, care deține în România o rețea de 76 de magazine, va deschide spre finalul anului viitor un nou magazin în Colosseum Mall din București.

Magazinul va fi amenajat conform noului concept al brandului CCC, care pune accentul pe linii simple, culori neutre, finisaje în nuanțe de gri și elemente de mobilier din metal, pentru a oferi un aspect modern cu influențe industriale.

„Proiectul nostru constituie o oportunitate inclusiv pentru retailerii care operează un număr mare de locații, deoarece vin să deservească o comunitate nouă puternică, în continuă creștere. De altfel, un alt obiectiv al nostru de business este dezvoltarea unui prim proiect rezidențial, chiar lângă Colosseum Mall“, Mihai Dinu, general manager Colosseum Mall

Pentru retailer, spațiile fizice rămân în continuare o direcție constantă în strategia de expansiune și creștere. Pe termen lung, brandul își propune să-și consolideze sistemul de vânzări omnichannel, combinând astfel canalele online și offline, pentru a oferi o experiență de cumpărături mai bună și mai diversificată și pentru a face procesul de cumpărare mult mai ușor, plăcut și antrenant.

Grupul CCC este prezent în 29 de țări și are peste 1200 de magazine la nivel mondial. CCC a intrat pe piața românească în 2012 printr-un francizor, iar după 6 ani, compania mamă a decis să cumpere toate cele 55 de magazine disponibile în momentul achiziției, în luna aprilie 2018. În același timp, CCC a început o amplă campanie de extindere și modernizare a rețelei de magazine din România.

Citeste si:
Brandul de încălțăminte CCC a deschis un nou magazin în Brașov
Brandul de încălțăminte CCC a...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri