(P) Cauți cel mai bun preț la energie și gaze?

Urmează o perioadă incertă, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere al vieții sociale. Petrecem mult mai mult timp acasă, lucrăm de acasă, învățăm de acasă și, o dată cu sezonul rece, crește consumul la energie și gaze, prin urmare cresc și costurile. Urmează liberalizarea completă a pieței de energie din România, iar schimbarea furnizorului devine un proces necesar.

Furnizorul din Timișoara, Restart Energy, promite o iarnă fără grija facturilor la utilități. Oferta lor de sezon, pe comparatorul de tarife ANRE constă în 0.25 lei/kWh la energie și 0.065 lei/kWh la gaz, un bonus de 25 de lei bun-venit la semnarea contractului și un card de cumpărături la emag, în valoare de 50 de lei.

Fie că optăm pentru un contract de tip plată fixă lunară, fie pentru plată post-consum, cu transmiterea indexului, furnizorul pune la dispoziție și extraopțiuni de siguranță, adică, include în contract verificarea tehnică periodică obligatorie a centralei termice (VTP) și verificarea instalației electrice sau a celei de gaze.

În plus, Restart Energy a dezvoltat și un program de recomandare și oferă clienților săi posibilitatea acumulării de extra bonusuri tot de 25 de lei pentru fiecare prieten recomandat. Ce este foarte important de reținut este că se poate rezilia contractul oricând, pentru că Restart Energy nu aplică penalități și nici nu cere garanții.

În această perioadă plină de provocări, Restart Energy a fost singurul furnizor de energie care a trimis clienților, prin postă, un kit de protecție împotriva COVID-19. Tot pentru a lupta împotriva virusului, compania donează o parte din profitul realizat în 2020 Asociației Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

Citeste si:
Doi furnizori de energie cu preţul cel mai mic au oferit informaţii...
Call-center-ul Hidroelectrica...

Iar dacă tot vorbim despre premiere, Restart Energy este primul furnizor român care permite consumatorilor din România să achiziționeze energie electrică sau gaze naturale cu 30% mai ieftine, prin intermediul aplicației mobile Glovo. Deci, pe lângă oferta competitivă, orice consumator din România poate începe relația contractuală cu o reducere de 30%, dacă achiziționează în avans un voucher prin Glovo.

Schimbarea furnizorului actual este dreptul tuturor consumatorilor, prevăzut prin lege.

  • nu costă nimic.
  • durează foarte puțin. Procesul de schimbare a furnizorului se realizează 100% online, de acasă, fără acte și fără deplasări.
  • nu se schimbă contorul și nici operatorul rețelei de distribuție. Consumatorii vor beneficia, în continuare, de aceleași servicii de mentenanță și intervenții.
  • se poate rezilia în orice moment, fără penalități.

Despre Restart Energy
Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România.

Pe parcursul a celor 5 ani de la înființare, Restart Energy a devenit un furnizor de încredere pentru 40,000 de clienți casnici, 5,000 de companii, cu peste 500 de milioane kWh furnizați, ca o consecință a faptului ca este prima companie de pe piața românească ce oferă posibilitatea de schimbare a furnizorului online, fără birocrație. Concentrarea Restart Energy se mulează pe ambele segmente de piață, atât pentru clienți casnici, cât și business. Printre clienții business se numără Profi, Medlife, Alumil, Bioclinica, Valeo, Wetterbest, Cottontex etc.

Citeste si:
ANRE va lansa o platformă cu toți consumatorii de energie și gaze...
ANRE va lansa o platformă cu...

Pe lângă un furnizor de încredere, orientat spre clienți, Restart Energy a fost dintotdeauna o companie orientată spre oameni. De la înființare și până acum, a desfășurat o serie de acțiuni umanitare, în domenii ca sănătatea, educația și mediul înconjurător. Printre cele mai recente proiecte de responsabilitate socială putem menționa susținerea educației online prin dotarea școlilor cu laptopuri și donarea profitului obținut în Banat către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, pentru lupta împotriva Covid-19.

Mai multe detalii despre furnizor pe https://restartenergy.ro.

Despre autor

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri