Altex susține activitatea Direcției de Sănătate Publică București. Retailerul a donat dispozitive electronice de aproape 30.000 euro

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță, pe fondul provocărilor aduse de COVID-19 sistemului sanitar, susținerea activității Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București (DSP) prin donarea de dispozitive electronice.

Retailer-ul a pus la dispoziția birourilor DSP laptopuri, imprimante multifuncționale, telefoane smart cu scopul de a îmbunătăți activitatea instituției puternic încercată în ultima perioadă. Valoarea celor peste 80 de produse donate se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

Am luat inițiativa de veni în sprijinul DSP cu dispozitivele necesare pentru a ușura, măcar parțial, activitatea pe care o depune instituția și mai ales echipele din call-center și voluntarii ale căror eforturi sunt, în această perioadă, extraordinare.

Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex

De la începutul pandemiei și până acum, Altex s-a implicat și continuă să se implice activ în sprijinirea sistemului medical din România. Alături de Fundația Altex, retailer-ul derulează campania #împreună pentru România. Salvăm vieți prin intermediul căreia a fost donată deja aparatură pentru secțiile de terapie intensivă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” din București, dar și de la Spitalul Clinic Colentina.

Citeste si:
Clienții Altex au opțiunea de a plăti în 3 sau 4 rate cu orice card...
Clienții Altex au opțiunea de...

Altex România este unul dintre liderii de pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Sursa foto: Pixabay


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri