Angajații Kaufland încep vaccinarea anti-COVID

Angajații Kaufland România din magazine, depozite și birouri încep, de pe 19 ianuarie, vaccinarea anti-COVID. Compania are în prezent în România circa 15.000 de angajați.

Angajații din retail fac parte dintr-un segment cheie, cu rol esențial, prioritizat de autorități în etapa a doua din cadrul Strategiei de vaccinare.

,,În fiecare zi, cei din linia întâi duc o luptă grea. Suntem printre primii care vor beneficia de această soluție mult-așteptată de o lume întreagă”, declară Marco Hößl, CEO Kaufland România și Republica Moldova.

Încă de la declanșarea pandemiei, Kaufland România a făcut toate eforturile pentru a avea un spațiu sigur de cumpărături, atât pentru clienți, cât și pentru angajați. Compania a investit astfel peste 20 de milioane de lei în implementarea măsurilor de protecție și prevenție în spațiile sale - magazine, depozite și sedii.

Magazinele Kaufland România sunt dotate cu porți de termometrizare contactless la intrare, dispensere automate fără atingere cu dezinfectant de mâini gratuit pentru clienți și angajați, geamuri de protecție la casele de marcat, benzi de semnalare a distanței de siguranță și signalistică ce promovează mesajele de prevenție, igienizarea spațiilor comune e făcută de mai multe ori pe zi, iar angajații au echipamente de protecție de unică folosință și acces la o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă.

Citeste si:
Kaufland oferă vouchere de vacanță pentru angajați
Kaufland oferă vouchere de...

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 138 de magazine în România.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri