McDonald’s lansează noii burgeri în ediție limitată Homestyle Crispy Chicken. Variantele Filet Deluxe și Filet Supreme urmează o rețetă dezvoltată după gusturile românilor, care comandă anual 48 de milioane de produse cu carne de pui în cele 87 de restaurante McDonald’s din țară.

Noii burgeri Homestyle Crispy Chicken conțin câte o felie de piept de pui premium, învelită într-o crustă crocantă.

Crispy Filet Deluxe conține și două felii de bacon și o felie de brânză topită cu Cheddar, alături de sosul McBacon, peste care se adaugă salată crocantă.

Filet Supreme conține o felie de piept de pui crocant cu două felii de roșii, salată și sos Caesar, toate așezate pe un pat de brânză, între două chifle cu semințe de mac și susan.

Ne bucurăm să răspundem preferințelor clienților noștri care aleg foarte des produsele cu carne de pui, de aceea dezvoltăm constant noi rețete și testăm diferite combinații de gusturi care să satisfacă apetitul crescut al consumatorilor de pui.

Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România

Noii burgeri Homestyle Crispy Chicken vor fi disponibili în toate cele 87 de restaurante McDonald’s, la McDrive și prin McDelivery până pe 4 martie 2021, în limita stocului disponibil.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s deține 87 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 42 restaurante cu McDrive și 42 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.500 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate și servite de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 160 de restaurante în șase țări și are peste 8.800 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii globale.

Sursa foto: McDonald’s România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri