Cel de-al 88-lea restaurant McDonald’s din România se deschide astăzi la Brașov, în urma unei investiții de 1,7 milioane euro. Este primul restaurant McDonald’s deschis în 2021 de către operatorul Premier Restaurants România, al cincilea din orașul Brașov și a creat 75 de locuri noi de muncă.

Cel mai nou restaurant McDonald’s dispune de 6 kiosk-uri de comandă care le permit clienților să plătească cu cardul bancar sau contactless și să scaneze ofertele disponibile în aplicația McDonald’s. Mai mult, la fiecare din cele 6 kiosk-uri digitale, clienții pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil pentru a aduna puncte de loialitate în schimbul cărora pot obține produse și meniuri din partea casei.

Cu această ocazie, am creat 75 de locuri noi de muncă pentru comunitatea din Brașov și doresc să le urez noilor colegi bun venit în echipa McDonald’s. De asemenea, mă bucur că putem să le aducem brașovenilor un restaurant mai aproape de casa lor, al cincilea McDonald’s din Brașov.

Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România

Noul restaurant este primul din România care este dotat cu ecrane digitale pe linia de Drive și dispune de 93 locuri în interior și de 54 locuri pe terasă și McCafé, unde clienții se pot bucura de o gamă variată de cafele și deserturi delicioase.

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile interne Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Programul restaurantul din cartierul Coresi este adaptat în funcție de măsurile impuse de autorități. Restaurantul este deschis pentru livrare la domiciliu prin partenerii de livrare până la ora 23:00.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este are 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.

Sursa foto: McDonald’s România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri