Programul „O nouă viață by Auchan” deschide un nou shop în Timișoara Nord, fiind a treia locație a retailerului Auchan. Clienții vor putea regăsi o vastă selecție de haine purtate, în stare bună de comercializare, prin intermediul unui parteneriat cu lanțul local de magazine de modă M&C.

M&C, brandul deținut de către compania Monique Investment, va dispune de un spațiu de vânzare de 43 metri pătrați în incinta hipermarketului, în care se vor regăsi articole pentru copii și adulți, la prețuri situate între 5-150 lei.

Lansat în luna februarie în hipermarketul Auchan Cluj Nord, „O nouă viață” este una dintre soluțiile propuse de Auchan ca parte a strategiei de reducere a amprentei de carbon. Având la bază principiul economiei circulare, proiectul presupune extinderea ofertei hipermarketurilor Auchan prin integrarea unei game de articole de îmbrăcăminte purtate, prin parteneriate cu diverse magazine de modă.

În prezent, proiectul O nouă viață este disponibil în Auchan Cluj Nord, Auchan Târgu Mureș Sud și Auchan Timișoara Nord, compania vizând extinderea acestui proiect și în alte magazine.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 57 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 48 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri