Compania românească de curierat Sameday anunță extinderea în Ungaria

Sameday, compania românească de curierat, anunță extinderea în Ungaria. Furnizorul de servicii de curierat oferă deja clienților din Ungaria opțiuni de livrare în Budapesta și zona metropolitană, urmând ca în următoarele două luni să-și extindă acoperirea la nivel național, în toate localitățile.

Sameday deschide totodată calea dezvoltării livrărilor transfrontaliere, facilitând accesul clienților săi la o piață nouă prin eliminarea principalei bariere de intrare pe teritorii noi a jucătorilor din e-commerce.

„Extinderea serviciilor Sameday în Ungaria este un pas natural în evoluția companiei noastre și, cu suportul solid al tehnologiei, ne propunem, ca și în România, să dezvoltăm o infrastructură scalabilă de servicii de curierat cu livrare predictibilă, eficientă operațional și cu focus pe satisfacția clientului”, a declarat Lucian Baltaru, CEO și fondator Sameday.

Clienții Sameday din Ungaria au serviciul de livrări door-to-door, cât și serviciul easybox, ce beneficiază de o rețea funcțională de peste 200 de locații. Numărul acestora urmează ritmul de creștere din România. Cu planuri de a atinge 1000 de unități până în prima parte a anului 2022.

In plină pandemie, în luna mai a anului trecut, Sameday a început analiza pieței de curierat din Ungaria, iar, în luna august 2020, compania deja demarase investițiile în construcția infrastructurii operaționale.

Citeste si:
Sameday își propune să dubleze capacitatea de lockere anul acesta
Sameday își propune să...

Primul serviciu pe care Sameday l-a testat în piața ungară a fost cel de lockere easybox, cunoscut și validat deja la nivel local, urmat de livrările door-to-door.

Înființată în 2007, Sameday are o echipă de peste 3.500 de angajați si parteneri. Compania este prezentă în România și în Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 1300 de lockere easybox.

În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în trei hub-uri logistice, unul amplasat în apropierea orașului Chitila, unul în Sibiu și unul în Budapesta.

Citeste si:
Românii vaccinați pot intra în Ungaria fără carantină sau...
Românii vaccinați pot intra...
Sursa foto: Sameday
Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri