CFR SA angajează personal de specialitate pentru activităţi de inginerie feroviară (proiectare şi asistenţă tehnică).

Programul de recrutare are drept scop angajarea de ingineri specializaţi în următoarele domenii de specialitate:

 • geodezie;
 • infrastructură şi suprastructură căi ferate;
 • consolidări şi stabilizări terasamente,
 • protecţii şi amenajări de albii;
 • lucrări de artă (poduri, podeţe, pasaje, viaducte);
 • construcţii civile;
 • instalaţii electrice;
 • instalaţii sanitare şi reţele exterioare de apă şi canalizare;
 • instalaţii termice (încălzire, ventilaţii şi climatizare);
 • semnalizări feroviare (telecomenzi şi electronică în transporturi);
 • telecomunicaţii feroviare;
 • energoalimentare/linie de contact/protecţii instalaţii cale şi vecinătate.

Activitatea specifică pentru care se solicită experienţă minimă constă în elaborarea de documentaţii tehnico-economice în toate etapele procesului de proiectare, conform structurii şi conţinutului cuprinse în HG 907/2016, dar şi în activitatea de asistenţă tehnică asigurată beneficiarului (verificare documente/documentaţii privind execuţia lucrărilor şi emiterea de puncte de vedere; verificarea respectării prevederilor legale cu privire la cerinţele stabilite prin Legea 10/1995; analizare propuneri de modificare/adaptare/optimizare soluţii tehnice; participare la luarea unor decizii tehnice legate de proiect prin analize comparative între opţiunile identificate; verificare şi avizare detalii tehnologice de execuţie etc).

Retail jobs

Existenţa certificării MLPAT, în calitate de verificator şi/sau expert în domeniile pentru care probează pregătire universitară de specialitate, similar în ceea ce priveşte autorizarea ISC ca diriginte de şantier, constituie avantaj pentru aplicanţi.

Persoanele interesate trebuie să trimită CV-ul pe adresa electronică OfficeCFR@cfr.ro, cu menţiunea Anunţ de recrutare nr. 888, din 24.05.2021.

Aplicaţiile care corespund cerinţelor minime vor fi selectate, solicitanţii urmând să participe la un interviu cu personalul de specialitate al companiei.

Sursa foto: CFR Infrastructură/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri