Operatorul aerian Wizz Air intenţionează să angajeze 800 de însoţitori de bord în întreaga sa reţea până în decembrie 2021, iar în România vor avea loc pe parcursul lunii august şi septembrie zece evenimente de recrutare, a anunţat, joi, operatorul aerian.

"Aceste evenimente sunt parte a efortului susţinut de a recruta însoţitori de bord şi piloţi în reţeaua Wizz Air, pe măsură ce compania aeriană îşi creşte capacitatea şi îşi doreşte să tripleze mărimea flotei, cu 500 de aeronave Airbus în următorii zece ani. Noii recruţi care se alătură Wizz Air au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze şi lansarea a peste 300 de noi rute în toată reţeaua, doar în ultimul an", se arată într-un comunicat al comapniei.

Potrivit sursei citate, însoţitorii de bord care se alătură echipei Wizz Air vor avea salarii competitive, instruirea specifică unui lider în industrie, precum şi un program lunar de lucru afişat o dată la două săptămâni. Însoţitorii de bord vor avea acces la o varietate de oportunităţi de a progresa în carieră, cum ar fi programul Wizz Air "De la însoţitor de bord la căpitan", care sprijină actualii membri ai echipajului de bord să obţină o licenţă comercială de pilot.

"A fost un ultim an îmbucurător pentru diversificarea reţelei Wizz Air şi suntem încântaţi să invităm însoţitorii de bord aspiranţi să se alăture unei echipe fantastice şi să lucreze pentru una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creştere din Europa. În timpul următoarelor evenimente destinate recrutării, candidaţii pot descoperi mai multe despre oportunităţile pe care le oferim", a spus Heiko Holm, Chief Operations Officer al Wizz Air.

Evenimentele vor avea loc la hotelurile Angelo Vienna House Bucharest (Bucureşti), President (Bacău), Internaţional (Iaşi), Rexton (Craiova), Ramada (Sibiu), Confort (Cluj-Napoca) şi Timişoara (Timişoara).

Compania aeriană low-cost Wizz Air operează o flotă de 142 de aeronave Airbus A320 şi A321. În perioada 31 martie 2020 - 31 martie 2021, 10,2 milioane de pasageri au călătorit cu Wizz Air. Compania este listată la London Stock Exchange.

Sursa foto: Facebook / WizzAir

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri