Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, anunță că peste 90% dintre membri echipajului de bord sunt acum vaccinați, respectând termenul de 1 decembrie până la care echipajul de bord să fie vaccinat – sau să se testeze regulat suportând costurile – doar dacă nu s-au vindecat recent de COVID-19. Condiția vaccinării sau a testării regulate susține angajamentul companiei aeriene de a proteja sănătatea și siguranța pasagerilor și angajaților săi.

După anunțul Wizz Air din septembrie de a introduce vaccinul împotriva COVID-19 pentru toți membri echipajului de bord și însoțitorilor de zbor, compania aeriană poate confirma că rata de vaccinare a acestora este peste rata medie de vaccinare din majoritatea piețelor sale.

Regulamentul nu impune vaccinarea, însă membrii echipajului care nu sunt vaccinați vor trebui să-și acopere costul testării începând din 1 decembrie. Membrii nevaccinați ai echipajului care pot furniza dovada medicală de scutire vor putea face teste antigen/PCR în mod regulat.

Decizia de a solicita echipajului să aibă vaccinul COVID-19 reflectă cercetări care demonstrează eficacitatea vaccinului drept cea mai bună formă disponibilă de protecție împotriva COVID-19. De asemenea, Wizz Air a organizat webinarii regulate și consultări individuale cu epidemiologi pentru a-și educa personalul despre vaccinuri și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ar putea avea angajații.

Suntem încântați să anunțăm că 90% dintre membrii echipajului nostru de bord sunt deja vaccinați și înțelegem rolul crucial pe care îl joacă vaccinul în acest sens.

Johan Eidhagen, Chief People Officer la Wizz Air Group

Wizz Air operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 și A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri