BestJobs, una dintre cele mai importante companii din domeniul recrutării online din România, anunță numirea lui Andrei Frunză în poziția de Chief Executive Officer. Noul CEO va coordona strategia de creștere a BestJobs în piețele în care activează, cu obiectivul de a accelera dezvoltarea companiei pe termen lung și de a oferi angajatorilor și candidaților soluții relevante de recrutare.

Andrei Frunză preia conducerea operațiunilor BestJobs de la Călin Fusu, care a fondat platforma de recrutare online în 2001. Cu o experiență de peste 20 de ani în managementul mai multor business-uri din domeniul tehnologiei, din care aproape jumătate în rol de CEO, Andrei Frunză se va concentra pe dezvoltarea BestJobs și a portofoliului de soluții, cu un rol major în consolidarea pieței de recrutare online din România.

„Expertiza lui Andrei în business-uri online și în domeniul din care face parte BestJobs, abilitățile de leadership și de management, precum și istoria lui cu business-urile din grupul Neogen sunt atuuri foarte valoroase care vor accelera planurile BestJobs. Îi predau ștafeta cu încredere și știu că, prin viziunea lui, va continua transformarea BestJobs într-un trendsetter în industrie”, a spus Călin Fusu, fondatorul BestJobs.

Citește și: Călin Fusu este noul director general al retailerului de mobilă Vivre

BestJobs oferă companiilor o suită de soluții prin care ajută companiile să identifice talentele de care au nevoie și angajații să-și găsească jobul ideal. Pe lângă opțiunile pentru recrutare, platforma include și servicii de agenție, prin care asigură o soluție completă pentru selecția și angajarea candidaților, simplificând procesul de identificare și recrutare a candidaților relevanți, dar și servicii de coaching și mentorat pentru retenția și dezvoltarea echipelor existente.

„Piața de recrutare se schimbă, iar dinamica din ultimul an și jumătate a transformat nevoile angajatorilor și candidaților. BestJobs este și va rămâne un partener stabil, pregătit să ofere soluţii relevante adaptate tendinţelor de recrutare, retenție și dezvoltare personală din piață. Mă bucur să revin într-un domeniu drag, într-un rol din care voi putea susţine dezvoltarea companiei mai departe, alături de o echipă ambițioasă și dinamică, orientată pe rezultate”, spune Andrei Frunză, noul CEO BestJobs.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri