Retailerul cash&carry METRO deschide 22 de noi magazine LaDoiPași, ajungând la peste 1.600 de magazine în toată țara, mai exact 1630 de locații.

Pentru a sprijini sectorul HoReCa, METRO lansează în România DISH ORDER, aplicația dedicată în special restaurantelor care pot face livrări sau oferă posibilitatea de take-away.

DISH Order vine în completarea platformei DISH lansată la începutul anului, oferind soluții digitale dezvoltate chiar cu sprijinul antreprenorilor din industria ospitalității, pentru a asigura vizibilitatea online și a crește eficiența afacerilor.

În 2020, afacerile Metro au crescut și au ajuns la 6,1 miliarde de lei, dar pandemia și impactul asupra HoReCa au afectat profitul companiei, care s-a diminuat față de anul anterior. Număr de angajați a crescut ușor, până la 3.523.

Metro activează pe piața comerțului cu ridicata la scară mondială, cu sortimente alimentare si nealimentare, fiind specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți.

În întreaga lume, Metro are aproximativ 16 milioane de clienți care pot alege să facă cumpărături într-unul dintre magazinele de format mare, să comande online și să ridice produsele din magazin sau să le fie livrate. Compania operează în 34 de ţări şi are peste 100.000 de angajaţi în întreaga lume.

Sursa foto: Facebook/LaDoiPași

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri