Compania Meta, fostul Facebook, lansează o serie de joburi pentru a crea universul de Realitate Virtuală și Realitate Augumentată. Spre deosebire de alte oferte de locuri de muncă, posturile disponibile pentru Meta nu sunt exclusiv rezidenților din Statele Unite. Angajații pot lucra de oriunde în lume, munca fiind în totalitate de la distanță, scrie publicația Entrepreneur.

Potrivit unui comunicat al companiei, pot aplica toate persoanele care au împlinit vârsta majoratului. Nu există restricții de gen, religie, cultură sau rasă. De asemenea, compania spune că garantează egalitatea dintre sexe în oportunitățile de angajare.

Meta pune la bătaie 3.700 de joburi din 18 categorii, printre care securitatea, vânzările și marketingul, comunicațiile, finanțele, inginerie software. Pe lângă acestea, se caută joburi precum:

  • Manager în cadrul departamentului de inginerie și tehnologie. Scopul acestei poziții este de a avea grijă de eficiența muncii în echipă, pe lângă conducerea proiectelor companiei. Necesită o diplomă de licență sau master în informatică, engleză, experiență în programare, cunoștințe de tehnologie web și experiență ca inginer software.
  • Manager partener strategic. Misiunea sa este de a crea relații între WhatsApp și partenerii săi de afaceri. Este necesară o diplomă în business sau un domeniu similar, cunoștințe avansate de limba engleză, experiență în coordonarea și organizarea echipelor.

Dacă sunteți interesați, vă puteți depune CV-ul pe pagina oficială „Cariere Facebook”. Trebuie să completați un formular cu numele, e-mailul și experiența anterioară de lucru, dacă există.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri