PENNY a deschis un nou spațiu logistic în Filiași, județul Dolj, în urma unei investiții de 26 milioane euro. Lucrările de construcție au început în luna ianuarie și s-au încheiat în luna octombrie. Depozitul este operativ din 15 noiembrie 2021.

Depozitul are o suprafață de 23.000 de metri pătrați și o înălțime de 13,7 metri, o zonă extinsă pentru recepție și expediere cu o înălțime de 6,5 metri și un spațiu cu temperatură controlată de 8.600 metri pătrați.

Spațiul are prevăzute 1.246 de panouri fotovoltaice și stații de încărcare a mașinilor electrice. Depozitul deservește 49 de magazine.

Pentru realizarea noului depozit s-a apelat la o echipă extinsă, de peste 130 de persoane, la care s-au alăturat și partenerii Wincon și Oopy Arhitectura.

Până în 2029, PENNY vrea să mai deschidă două depozite, în București și zona Banatului.

PENNY este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 301 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.500 de angajați.

Sursa foto: Captură video

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Nicolae
 Raluca a studiat Jurnalism la Universitatea Hyperion din București și a urmat un master în Comunicare mediatică și publicitate, în cadrul aceleiași instituții. Ea și-a început activitatea în presă în 2019, în departamentul economic al grupului Mediafax. În perioada 2019-2020, Raluca a acoperit domeniile start-up și fintech în cadrul Adevărul Financiar , publicație care face parte din grupul Adevărul . S-a alăturat echipei...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri