Noi magazine de fashion, beauty și tehnologiei s-au deschis în Mega Mall, în perioada octombrie-decembrie 2021. Printre aceste magazine se numără iSTYLE și brandul de beauty My Geisha.

De asemenea, acestor magazine se adaugă și brandurile de lenjerie Calzedonia și Tezenis. Sinsay s-a relocat într-un spațiu extins cu o suprafață de 1.200 metri pătrați, iar brandul de fashion Jona a revenit cu un showroom mai spațios.

Mega Mall a deschis magazinul iSTYLE, parte din cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. iSTYLE Retail oferă gama completă de Mac, iPad, iPod, iPhone și Apple TV, împreună cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software.

La capitolul lenjerie, centrul comercial a inaugurat magazinele Calzedonia și Tezenis, într-un spațiu de 214 metri pătrați. Clienții vor găsi colecții de lenjerie, articole vestimentare de purtat în casă, ciorapi și dresuri fine.

Clienții Mega Mall pot vizita și magazinul Sinsay, brandul de fashion și home deco, redeschis într-un spațiu cu o suprafață de 1.200 mp. De asmenea, magazinul de haine pentru bărbați Jona a revenit într-un spațiu extins, unde clienții pot găsi ținute pentru ocazii speciale, dar și încălțăminte și accesorii.

Mega Mall continuă parteneriatul cu antreprenorii români

Pentru a sprijini micii antreprenori români în căutare de spații comerciale, Mega Mall continuă programul Deschis: Pop-Up Shop prin inaugurarea a încă patru noi magazine. Parteneriatul cu Mega Mall le va oferi acces la facilități speciale, prezență într-unul dintre cele mai importante centre comerciale din București, acces la clienți noi și expertiză din partea specialiștilor de retail și marketing Mega Mall. Acest program este unul continuu, iar antreprenorii locali interesați să aibă un spațiu de vânzare sunt invitați să aplice ușor, online.

Clienții vor putea vizita noul magazin Sis Shoes, un brand specializat în articole de încălțăminte cu o gamă de variată de modele, menite să acopere toate preferințele clientelor. De asemenea, centrul comercial a inaugurat și Basketball lab, un spațiu pentru antrenamente și divertisment dedicat pasionaților de baschet, dar și Divi Trees, magazinul de brazi artificiali pentru birouri, centre comerciale și chiar orașe. Mai mult, în spațiul Rembrandt Art Centre, un proiect de retail, artiștii plastici, dar și pasionații, pot găsi într-un singur loc materiale pentru artă, grafică, arhitectură, hobby&craft, și se pot bucura de ateliere de creație pentru copiii și adulți.

Mega Mall a fost inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Printre brandurile care se află în portofoliul Mega Mall se numără H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, Adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, NEXT, Tommy Jeans, Hervis, ECCO, Intersport, MAC sau Aldo.

Sursa foto: Mega Mall

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri