Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, anunță deschiderea celui de-al doilea magazin din municipiul Brașov, noul magazin din cartierul Astra fiind cea de-a 20-a unitate a rețelei retailerului în România.

Potrivit reprezentanților companiei, în noul magazin din Brașov, ce se va deschide pe data de 13 mai 2022, clienții vor avea la acces la peste 23.000 de produse precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru casă și multe altele.

„Decizia de a deschide un al doilea magazin în oraș a venit în urma cererii tot mai crescute de produse de bricolaj, susținută și de proiectele în construcții aflate în desfășurare, dar și de interesul brașovenilor pentru amenajarea și renovarea propriilor locuințe sau a altor proprietăți, mai ales că Brașovul este și un oraș turistic.”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Cel de-al doilea magazin Leroy Merlin din Brașov va avea peste 100 de angajați, dintre care 80 au fost deja recrutați.

În prezent, mai sunt disponibile 20 de posturi precum: Consilier Vânzare (10 poziții), Consilier Supply Chain (5 poziții), Consilier Servicii Clienți (5 poziții). Cei interesați pot consulta mai mai multe detalii despre posturile disponibile accesând acest link.

Noul magazin Leroy Merlin din Brașov se află în partea de sud a orașului, în proximitatea orașelor Săcele, Predeal și a celorlalte stațiuni de pe Valea Prahovei.

Sursa foto: Leroy Merlin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri