Visual Fan SA este deținătoarea brandului Allview, compania fiind listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW. Proiectul „Solar Energy” vizează alimentarea viitorului cu energie verde și face parte din noul concept Green by Allview. Consumatorii pot cumpăra doar panouri sau kit-uri. Montajul acestora se poate planifica online, iar clienții au și posibilitatea de plată în rate.

Ce produse fotovoltaice oferă Allview

Oferta comercială cuprinde panouri solare Allview cu putere de 455W, randament de 20.9% și optimizare cu 3 diode, care asigură funcționarea sistemului atunci când o parte din panou este umbrită.

Cele trei modele de kit-uri fotovoltaice (On-grid, Off-grid și Hybrid) prezintă avantajul personalizării, iar clienții pot opta pentru asistență și consultanță din partea echipei de specialiști a companiei. Fiecare client își poate simula și afla configurația optimă pentru nevoile sale, folosind configuratorul virtual de pe site-ul https://allview.ro/solarenergy/

Romania GHI Solar-resource-map GlobalSolarAtlas World-Bank-Esmap-Solargis

Cât costă soluțiie fotovoltaice Allview

Potrivit companiei, dacă un utilizator ar avea un consum mediu lunar de energie electrică de până la 300KWh/lună, își va putea achiziționa un kit de 3KW care asigură energia pentru acest necesar. Beneficiul este reprezentat de faptul că, în loc să plătească factura de energie, cu un avans de 4.000 lei și o rată lunară de aproximativ 400 lei/lună, consumatorul va deveni independent energetic în 5 ani.

Citește și: Sistemele fotovoltaice pot fi cumpărate și în leasing. În loc de factură, plătești rata

Prețul pornește de la 17.990 lei pentru un kit complet și de la 999 lei pentru un panou fotovoltaic Allview de 455W. Se pot face achiziții inclusiv în rate, iar pentru orice kit comandat până la data de 30 iunie a.c., se primește cadou un panou fotovoltaic Allview de 455W.

Ce alte soluții verzi va lansa Allview

Soluțiile oferite de strategia Green by Allview vizează reducerea amprentei de carbon, prin: (1) deschiderea unei noi companii distribuitoare de mașini 100% electrice; (2) dezvoltarea aplicației asistent personal de nutriție Allview ERA Health, al cărei scop este reprezentat de educarea consumatorilor în vederea conștientizării importanței unui stil de viață sănătos și responsabil pentru reducerea risipei alimentare; (3) intrarea pe piața energiei verzi prin distribuția și comercializarea de panouri solare și soluții personalizabile.

Citește și: Visual Fan, proprietarul AllView, a înregistrat o crestere de 20% a profitului. Compania intră pe piața produselor destinate nutriției și unui stil de viață sănătos

Visual Fan a înregistrat, în anul 2021, o cifră de afaceri de peste 24 milioane de euro (121 milioane de lei) din vânzarea de dispozitive electronice, respectiv un profit net de 1,7 milioane de euro (8,4 milioane lei) pe acest segment de business, care reprezintă activitatea sa de bază. Este o companie cu capital integral românesc, fondată la Brașov, în 2002.

Sursa foto: Unsplash