Visual Fan SA, companie listată la BVB sub simbolul ALW și deținătoare a brandului AllView a înregistrat în 2021, conform rezultatelor financiare preliminare, un profit net cu peste 20% mai mare mare decât în 2020. Concret, vorbim despre o creștere de la 7 milioane de lei la aproximativ 8,5 milioane de lei a profitului și o cifră de afaceri care s-a majorat cu aproape 17%, de la 103 milioane de lei la peste 121 milioane de lei.

Printre cele mai importante mutări ale companiei românești în 2021 se numără emiterea de 111.100 de acțiuni noi, în cadrul unui plasament privat încheiat în prima zi și suprasubscris de peste 6 ori, debutul pe piața AeRO a Bursei de Valori București, preluare unei participații de 12% din Headlight Solutions, companie specializată în cercetare dezvoltare sau integrarea acțiunilor în cel mai nou indice al BVB, BET-AeRO.

Cea mai recentă mutare făcută de companie anul acesta reprezintă întrarea pe piața produselor destinate nutriției și unui stil de viață sănătos, prin lansarea conceptului ERA Health, precum și a celei mai noi game de produse ERA. Allview ERA Health este primul asistent personal de nutriție, care oferă rețete personalizate în funcție de necesarul utilizatorilor de vitamine și minerale, suplimentar față de necesarul de macronutrienți.

”Pentru anul 2022, avem în plan extinderea portofoliului de produse, pătrunderea pe noi piețe externe, dar și deschiderea unei noi linii de business, așa cum am anunțat recent lansarea conceptului Allview ERA Health. Noua linie de business vizează intrarea pe piața serviciilor, iar întregul concept Allview ERA Health urmărește atât dezvoltarea de servicii pentru clienți, cât și produse hardware integrate în acest sistem.”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan SA (Allview).

Aplicația Allview Era Health este compatibilă pentru device-urile cu sistem de operare Android și iOS, iar din a doua jumătate a anului se va putea descărca din magazinele Google Play și App Store în varianta de bază. Ulterior, utilizatorii își vor putea activa funcția Premium, care va presupune un abonament anual. Tot începând cu cea de-a doua jumătate a anului, clienții vor putea achiziționa și cântarul inteligent Allview ERA, care le va oferi funcția Premium pentru o perioadă limitată de timp.

Sursa foto: AllView

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri