Brandul internațional de modă ZARA își redeschide magazinul din City Park Mall Constanța, reorganizat după cel mai recent concept de magazin de pe plan global.

Pe 9 iunie, ZARA își redeschide porțile cu un look fresh, ce oferă o experiență de shopping complet modernizată.

Conceptul este creat de o echipă proprie de arhitecți și e dispus pe 2 niveluri, având o suprafață comercială de peste 2.600 mp, din totalul de 3.190 mp. Noul magazin din City Park Mall este printre cele mai mari din România și singurul de acest calibru din Constanța.

Clienții City Park vor putea descoperi idei de styling create de către stiliști precum Maurice Munteanu (fashion stilist), Adriana Matei (@Hypewit) și Andrei Giurgea (@itsandrewchristian). Pentru a le descoperi ideile de outfit-uri, clienții trebuie să urce în liftul din mall, amenajat special pentru redeschiderea ZARA.

Mai mult, în această săptămână, toți clienții care cumpără de la ZARA City Park Mall primesc triplul numărului de puncte în aplicația SPOT. Punctele acumulate pot fi folosite pentru reduceri, premii și beneficii în mall.

De asemenea, brandul comercializează articole Join Life din materiale biodegradabile, precum Modal, Tencel, Lyocel, bumbac bio, cașmir, in, iută, utilizând procese de fabricare cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător.

La fiecare achiziție, clienții pot opta contra-cost pentru o sacoșă de hârtie sau una reutilizabilă, disponibilă pe două mărimi diferite - veniturile obținute din vânzarea acestora fiind investite integral în proiecte de sustenabilitate.

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber. Printre acestea se numără și zeci de branduri precum: Calvin Klein, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, MAC, Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home, BSB, Teilor New Concept Store, Napapijri. City Park Mall pune la dispoziția clienților o zonă de food-court extinsă cu o gamă bogată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.

Sursa foto: Viorel Dudau/Dreamtime

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri