Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, anunță lansarea unui concept store în cadrul proiectului comercial Family Market Miroslava, Iași. Compania ajunge la o rețea de 19 unități în regiunea Moldova.

Noul magazin are o suprafață de 92 mp și reprezintă o investiție de peste 120.000 de euro. Locația oferă o gamă de mezeluri premium, o selecție de carne fresh și produse din carne pentru grătar, vinuri, dar și alte produse.

„Credem în potențialul regional și dorim să susținem dezvoltarea comunităților locale din jurul marilor orașe, un trend global ce va deveni tot mai vizibil (...) Ne propunem ca până la finalul anului să deschidem alte două magazine proprii, consolidarea rețelei de magazine fiind pentru noi o direcție de business importantă”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Vascar a înregistrat la finalul anului 2021 o cifră de afaceri de 21 milioane de euro. În prezent, veniturile din rețeaua proprie de magazine reprezintă peste 30% din cifra de afaceri a companiei.

Sursa foto: Vascar

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri