18 Iulie 2022

Vascar deschide primul magazin de tip concept store la Iași



Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, anunță lansarea unui concept store în cadrul proiectului comercial Family Market Miroslava, Iași. Compania ajunge la o rețea de 19 unități în regiunea Moldova.

Noul magazin are o suprafață de 92 mp și reprezintă o investiție de peste 120.000 de euro. Locația oferă o gamă de mezeluri premium, o selecție de carne fresh și produse din carne pentru grătar, vinuri, dar și alte produse.

„Credem în potențialul regional și dorim să susținem dezvoltarea comunităților locale din jurul marilor orașe, un trend global ce va deveni tot mai vizibil (...) Ne propunem ca până la finalul anului să deschidem alte două magazine proprii, consolidarea rețelei de magazine fiind pentru noi o direcție de business importantă”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Vascar a înregistrat la finalul anului 2021 o cifră de afaceri de 21 milioane de euro. În prezent, veniturile din rețeaua proprie de magazine reprezintă peste 30% din cifra de afaceri a companiei.



Citeste si