Odată cu apropierea deschiderii IKEA Timișoara, compania pregătește terenul pentru integrarea forței de muncă locale, în acest sens având o serie de posturi disponibile inclusiv pentru refugiații ucraineni. Totodată, în ciuda provocărilor actuale, IKEA dorește să mențină ofertele actuale adresate clienților cât mai mult timp, dorind chiar să le extindă și la alte produse.

"Recrutarea în masă nu a început încă, însă avem deja locuri de muncă disponibile pentru toți cei care doresc să ni se alăture. Cu ajutorul partenerilor noștri, încurajăm refugiații să aplice și să intre in procesul nostru standard de recrutare" au declarat reprezentanții IKEA pentru wall-street.ro.

Mai mult, arată aceștia, în cadrul IKEA Timișoara va fi demarat și proiectul de formare profesională dedicat refugiaților, intitulat „Abilități pentru angajare”.

Astfel, arată cei de la IKEA, prin acest proiect se dorește facilitarea integrării refugiaților în comunitate, ajutându-i pe aceștia să dobândească noi cunoștințe și abilități profesionale prin care să își găsească mai ușor un loc de muncă.

De asemenea, transmit reprezentanții IKEA, planul companiei este de a începe recrutarea în masă pentru restul locurilor de muncă vacante la finalul acestui an.

"Căutăm colegi în mai multe departamente, cum ar fi cele de vânzări, logistică, design interior, restaurantul IKEA, serviciul de relații cu clienți, casieri, mentenanță, precum și securitate și sănătate în muncă", mai transmit aceștia.

Totodată, cei de la IKEA mai arată că, deși în ultimii ani au existat diferite provocări, cum ar fi pandemia, instabilitatea geopolitică și creșterea prețurilor la materii prime și transporturi, accesibilitatea rămâne esențială pentru companie.

Astfel, retailerul reamintește faptul că, începând cu 1 octombrie, anumite produse din gamele sale beneficiază de prețuri mai mici cu până la 20%, în acest sens IKEA selectând cele mai vândute produse.

Nu în ultimul rând, arată reprezentanții IKEA, compania va încerca să mențină această ofertă cât mai mult timp, dar și să o extindă la alte produse, pentru ca ele să fie accesibile cât mai multor oameni.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri