Carrefour România își extinde amprenta formatului de supermarket, odată cu deschiderea a trei noi magazine Market în București, Iași și Huși. Astfel, retailerul ajunge la 188 de unități Market la nivel național dintr-un total de peste 380 magazine.

Noile magazine Market, care ocupă o suprafață construită de peste 500 mp alocați spațiului de vânzare, își așteaptă clienții cu o gamă de peste 8.000 de produse alimentare și non-alimentare.

Astfel, clienții pot găsi în noile magazine Carrefour Market fructe și legume proaspete, lactate, brânzeturi și produse de măcelărie, pâine și produse de patiserie proaspăt coapte în zona produselor de Brutărie; produse non-alimentare pentru întreținerea și îngrijirea casei de bază; produse de îngrijire personală în zona Parfumerie și Igienă.

De asemenea, magazinele nou deschise sunt prevăzute cu un wine corner, în care clienții sunt invitați să descopere vinuri regionale și etichete exclusive sau consacrate din programul Deschidem Vinul Românesc.

"Prin deschiderea noilor marketuri în București, Iași și Huși, dorim să extindem universul Carrefour și să le oferim un acces facil clienților noștri (...) pentru sesiunile zilnice de cumpărături. Mizăm pe o experiență personalizată în magazinele noastre și întâmpinăm clienții cu (...) produse variate, în spații special gândite. Din această perspectivă investim constant nu doar în magazinele nou deschise, ci și într-un plan amplu de remodelări la nivel național", a declarat Ramona Huștiu, Director Operațional Supermarket.

Prin deschiderea noilor magazine Market, Carrefour generează peste 45 locuri de muncă la nivel național, clienții fiind întâmpinați de angajați de luni până duminică, în intervalul luni - sâmbătă 07:00 - 22:00, duminică 07:00 - 21:00 (Iași Niciman și București Victor Brauner) și luni - sâmbătă 07:00 - 22:00, duminică 08:00 - 21:00 (Huși).

Cele trei noi magazine sunt localizate în: București – Str. Victor Brauner, nr. 29; Iași - Str. Niciman, nr. 2; Huși - Str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 19.

Sursa foto: Carrefour

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri