Carrefour Supermarket Online se mută în aplicația Bringo

Începând cu 1 septembrie, Carrefour Supermarket Online se mută în aplicația Bringo, locul unde clienții pot comanda produse din magazinele fizice, potrivit unui comunicat de presă.

Consumatorii își pot face cumpărăturile zilnice accesând magazinele Carrefour din aplicația BRINGO, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, sau din secțiunea Super BRINGO Market, de pe portalul carrefour.ro (secțiune inițial denumită Supermarket Online).

Clienții au posibilitatea de a alege din peste 50.000 de produse, precum fructe și legume, conserve, lichide, produse de băcănie, lactate, carne, înghețată și alte produse congelate, produse pentru curățenie și îngrijire personală.

Ai un magazin online sau ești pasionat de shopping online? Fii alături de noi la ecomTEAM2020 pe 28 și 29 septembrie. Înscrie-te în comunitatea noastră AICI.

Carrefour România are peste 360 de magazine cu formate diverse, serviciul integrat Casa Ta - Self Service, aplicația Carrefour și platforme de shopping online cu servicii de livrare personalizată.

Citeste si:
Clienții Carrefour pot vizita GRATUIT cramele din Republica Moldova
Clienții Carrefour care...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Facebook Bringo

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri