23 Decembrie 2022

Obiect metalic găsit într-un tort de la Ikea. ANSVSA retrage de pe piață produsul



Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a retras de pe piață un produs comercializat de retailerul suedez Ikea. Ce au găsit inspectorii în respectivul produs?

IKEA România recheamă o parte din torturile sale. Ce a descoperit ANSVSA

Retailerul de origine suedeză, Ikea, prezent în România prin cele două unități din București (Ikea Băneasa și Ikea Pallady) anunță că retrage de la comercializare un produs care s-a găsit un obiect metalic. Este vorba despre un tort cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame. Produsele fac parte din lotul L2140 și expiră la data de 18 noiembrie 2023. Produsele sunt rechemate ca o măsură de precauție.

Almondy îi îndeamnă pe clienții care au cumpărat acest produs să returneze produsul la magazinul de unde l-au achiziționat, pentru a le fi restituită integral suma plătită, sau să contacteze Almondy la www.almondy.com, se arată într-o informare de pe site-ul ANSVSA.

La Almondy, calitatea și siguranța produselor noastre este prioritatea numărul unu. Luăm foarte în serios acest incident, așa că, drept măsură de precauție, am decis să rechemăm produsele din magazinele IKEA, din lotul menționat mai sus. Am identificat măsurile pe care trebuie să le luăm pe viitor pentru a ne a sigura că astfel situații nu se vor repeta. Almondy își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de rechemarea acestui produs.

Margareta Johannesson, Quality Director la Almondy

Termenul de rechemare pentru tortul cu migdale (Almondy) și DAIM de 400 de grame este programat în intervalul 22 decembrie 2022 – 22 ianuarie 2023.

Tot Ikea a anunțat oficial zilele trecute că retrage de la comercializare un scaun. Retailerul de mobilier și decorațiuni le recomandă tuturor clienților care au cumpărat scaunul rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să nu îl mai folosească și să contacteze Ikea pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs. Pentru acest scaun restras de pe piață există posibilitatea ca baza piciorului, în formă de stea, a scaunului rotativ ODGER în culoarea antracit, cu marcaj de dată înainte de 2221 și inclusiv, să se rupă.



Citeste si