Alexandrion Group a inaugurat cea de-a doua distilerie, în cadrul planului de expansiune cu capacităţi de producţie la nivel global. Amplasată chiar lângă prima distilerie a grupului, în incinta Distileriilor Alexandrion Saber 1789, situate în regiunea Dealu Mare, în comuna Bucov, judeţul Prahova, aceasta va fi utilizată, în principal, pentru distilarea whisky-ului single malt.

Astfel, capacitatea de producţie pentru Carpathian Single Malt, primul whisky single malt produs integral în România, lansat comercial în 2022, va creşte semnificativ.

"Alexandrion Group se extinde (...) şi acest proces generează nevoia de a creşte capacitatea de producţie pentru mărcile de referinţă din portofoliul nostru (...). Avem nevoie de distilerii care să ne permită să acoperim cererea, dar, în acelaşi timp, să menţinem calitatea (...) produselor noastre, a declarat Dr. Nawaf Salameh, Președintele Fondator al Grupului Alexandrion.

Acesta a mai arătat faptul că succesul unei băuturi alcoolice depinde de trei factori esențiali: ingrediente de cea mai bună calitate, experiența și cunoștințele echipei care o produce și tehnologia performantă.

Nawaf Salameh a precizat de asemenea că vor urma și alte distilerii, proiectul pentru următoarea existând deja. Totodată, acesta a adăugat faptul că în SUA și în Grecia grupul are deja două distilerii în construcție.

"Atunci când ești producător, este foarte important să poți deschide unități de producție în ţările în care vinzi produsele tale și să produci pentru piețele respective”, a mai spus fondatorul Grupului Alexandrion.

Anul trecut, grupul și-a îndreptat atenția și spre zona hotelieră, preluând și renovând o facilitate deja existentă în Sinaia.

Sursa foto: Alexandrion

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri