Kaufland România deschide două magazine, la Oradea și Caracal și ajunge astfel la o rețea de 167 de hipermarketuri la nivel național.

Situat pe Strada Seleușului, nr. 22, noul Kaufland Oradea este construit pe o suprafață totală de peste 6.000 m2, cu un spațiu de vânzare de circa 3.400 m2.

Acesta cuprinde o galerie comercială extinsă, oferind accesul la o pizzerie, farmacie, magazin Tabac Xpress, un centru de copiat chei, magazin Digi, curățătorie chimică și frizerie.

Programul de lucru al magazinului este de luni până sâmbătă de la 07:00 și până la 22:00, iar duminică de la 08:00 la 20:00.

Noul magazin din Caracal, jud. Olt este situat pe Strada Dragoș Vodă, nr. 2D și are o suprafață totală de peste 5.600 m2, dintre care 2.900 m2 sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul este prevăzut și cu o galerie comercială, ce oferă accesul la următoarele magazine și servicii: cofetărie, pizzerie, farmacie, magazin de articole cosmetice, magazin de bijuterii, marochinărie, punct de reparații și accesorii GSM, petshop.

În ziua deschiderii, clienții din Caracal sunt așteptați cu promoții de până la 60% reducere la peste 200 de articole nealimentare, în zona delimitată din interiorul magazinului.

Noul Kaufland Caracal va funcționa între orele 07:30 și 21:30 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 și 20:00 duminica.

Cele două magazine sunt prevăzute cu aproape 300 de locuri disponibile la Caracal, respectiv 240 la Oradea, incluzând locuri de parcare pentru părinți și persoane cu dizabilități. Cei care aleg mijloacele de transport alternativ au la dispoziție stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și un timp redus pentru plata cumpărăturilor, fiecare hipermarket este dotat cu 16, respectiv 13 case de marcat – atât standard, cât și express, de tip self check-out.

Ambele magazine oferă sortimente de legume și fructe, produse proaspete la vitrina cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie, iar la punctul Grill din exterior clienții sunt așteptați cu meniuri și preparate calde.

Noile hipermarketuri sunt prevăzute cu infrastructuri de reciclare, unde clienții sunt recompensați pentru ambalajele colectate:

Astfel, în interiorul celor 2 magazine, clienții vor găsi câte un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Acestea colectează trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

La intrarea în magazine, în spațiul special amenajat, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Prin deschiderea noilor magazine, Kaufland creează circa 180 locuri de muncă, sprijinind dezvoltarea comunităților locale.

Cele două magazine se vor deschide pe data de 23 februarie.

Sursa foto: Kaufland Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri