Cu toții știm că arhivarea este o activitate extrem de importantă, documentele făcând parte din patrimoniul organizației însă omitem uneori că eficientizarea acesteia poate aduce economii considerabile de timp si bani pentru companie sau instituție.

SDA - Servicii de Depozitare si Arhivare, furnizor autorizat de servicii profesionale de arhivare cu peste 16 ani de experiență în managementul documentelor, vă pune la dispozitie Ghidul Gratuit „Cum faci economii optimizand activitatea de arhivare?”, care va încerca să vină cu soluții la principalele provocări din acest domeniu.

Accesând materialul veți afla răspunsuri la următoarele întrebări:
• Ce prevede legislația actuală legată de arhivare și termenele de pastrare?
• Care sunt costurile reale ale arhivării la nivel intern?
• Cum puteți eficientiza activitatea de arhivare?
• Ce presupune evaluarea gratuită a arhivei și conturarea unei soluții personalizate?
• Ce implică distrugerea confidentială a documentelor?
• Cum vă ajută parteneriatul cu o firmă specializată în managementul arhivei?

Informațiile de calitate, expertiza echipei de conducere dar și a partenerilor autorizați stau la baza optimizării proceselor în cadrul organizației și dezvoltării afacerii.

În această ordine de idei, o soluție personalizată de arhivare, prin economiile de bani și timp pe care le generează își poate aduce contribuția în egală măsură la reducerea costurilor. În plus, aceasta va asigura respectarea legislației în vigoare în domeniul arhivării și eficientizarea timpului de lucru al angajatilor prin mecanismele moderne de gestionare și accesare a documentelor.

Despre toate acestea puteți afla descarcând Ghidul Gratuit „Cum faci economii optimizând activitatea de arhivare?”

SDA - Servicii de Depozitare și Arhivare este prezentă în domeniul arhivării documentelor din 2007, având sediul central în Brașov și depozite proprii autorizate și securizate în București și Brașov. Oferim servicii complete de arhivare (depozitare documente, materiale necesare depozitării, consultare și retragere documente, prelucrare arhivistică, scanare documente, transport documente, distrugere securizată documente), la cele mai înalte standarde.
Operăm la nivel NAȚIONAL, clienții noștri fiind companii multinaționale de top și firme antreprenoriale românești din domenii precum financiar - bancar, farma, automotive, lanțuri de retail, producție.

Sursa foto: SDA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri