Retailerul român de optică, Lensa, și-a extins începând activitatea și în Republica Moldova. Primul showroom Lensa s-a deschis la Chișinău, în urma unei investiții de aproximativ 140.000 de euro.

Noul showroom din Chișinău este al 57-lea magazin din rețeaua retailerului de optică. Acesta dispune de o suprafață de vânzare de 160 mp și este dotat cu două cabinete optometrice în care clienții pot beneficia de consultații gratuite.

La aniversarea a 10 ani de existență pe piața din România am hotărât că este un moment potrivit să ducem povestea Lensa și dincolo de granițele țării (...) Vom fi la fel de dedicați cum am fost și până acum în a schimba în bine viețile oamenilor care au nevoie să își corecteze vederea și vom veni zi de zi cu soluții și produse de calitate pentru orice nevoie vizuală.

Daniel Crăciun, CEO și fondator Lensa

În România, în primul trimestru din 2023, Lensa a deschis nouă magazine, în Sibiu, București (2), Râmnicu Vâlcea, Slatina, Craiova, Ploiești, Sfântu Gheorghe și Bârlad, depășind planurile inițiale de expansiune. Investiția totală în extinderea rețelei de magazine în perioada ianuarie - aprilie 2023 s-a ridicat la puțin peste 1 milion de euro, iar numărul de angajați a crescut la 500 persoane la finalul lunii aprilie 2023.

Sursa foto: Lensa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri