21 Septembrie 2023

Coca Cola are un nou șef în România. Mark Docherty are experiență în marketing și a fost Country manager Coca Cola Bulgaria



Coca-Cola România, filiala The Coca-Cola Company pe plan local, anunță schimbări în conducerea operațiunilor din țara noastră, desemnând un nou Country Manager. Compania va fi coordonată de Mark Docherty, care preia rolul de la Paris Nikolopoulos odată cu încheierea mandatului său.

“Mă alătur (...) echipei din România, o piață unde Coca-Cola are o prezență puternică, de peste 32 de ani (...). Obiectivul meu este să susțin echipa locală (...), ducând în același timp lucrurile la următorul nivel, cu accent pe domeniile principale ale afacerii pentru a susține o creștere sustenabilă a business-ului în continuare.”,a declarat Mark Docherty, Franchise Country Manager Coca-Cola România.

Cu o carieră dezvoltată în diferite sectoare ale industriei băuturilor, Mark Docherty are experiență internațională în domeniile marketing și comercial. Și-a început călătoria profesională în Marea Britanie, apoi s-a mutat în Australia și Singapore, lucrând la acel moment pentru The Heineken Company.

În 2013, în Singapore, acesta s-a alăturat Companiei Coca-Cola și de atunci, a ocupat diverse poziții locale și regionale în Asia de Sud-Est și Europa.

Din luna februarie a acestui an, Mark Docherty și-a asumat responsabilități extinse și a ocupat și poziția de Country Manager Bulgaria.

Mark Docherty îi va succede la coordonarea operațiunilor locale lui Paris Nikolopoulos, care a deținut acest rol începând cu toamna lui 2019.

Paris a coordonat activitatea Cola-Cola România într-o perioadă marcată de provocări, dar și de tranziția Companiei Coca-Cola către o nouă structură organizațională în Europa.



Citeste si