Silviana Petre-Badea este noul director general al cramei Serve. După o experiență îndelungată în real estate, Silviana Petre-Badea a preluat responsabilitatea conducerii Serve de la mama sa, Mihaela Tyrel de Poix, co-fondator al primei crame private din România. Silviana a condus JLL Romania timp de 8 ani, iar în prezent a rămas membru non executiv în Boardul CEE al iO Partners.
„Fac tranziția la o industrie complet nouă, cu o piață extrem de competitivă și cu concurenți pentru care am un mare respect. Cei 20 de ani în domeniul consultanței m-au pregătit pentru multe și mai știu că, indiferent de domeniu sau de produs, ingredientele sunt aceleași: grija față de oameni și locul lor în ecosistemul în care funcționează, focus pe rezultat, inovație și excelență în fiecare detaliu și cât mai multă bucurie în fiecare zi și în fiecare proiect. Avem deja o echipă minunată în cramă și vie, cu o medie a retenției de peste 20 de ani (...)”, a declarat Silviana Petre-Badea.
Crama Serve, situată în regiunea viticolă Dealu Mare, din județul Prahova, are o capacitate de producție de 500.000 de sticle de vin anual, iar anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 2 milioane de euro, în creștere față de anul anterior.
Citeste si:
Silviana Petre-Badea este absolventă a Academiei de Studii Economice și are o experiență de 20 de ani în consultanță real-estate, dintre care ultimii 10 ani în top management.
Silviana îi va avea alături pe mama sa, care rămâne implicată și va acompania tranziția, și pe fratele său, Paul Badea.
La rândul său, acesta din urmă a preluat poziția de Non Executive Partner, din care va gestiona relația cu anumiți clienți și parteneri strategici și va participa la creionarea strategiei pe termen lung a companiei.
„Vrem ca Serve să rămână o companie pentru care oamenii să își dorească să lucreze și cu care partenerii să dorească să facă business.”, mai spune Silviana Petre-Badea.
Compania explorează în prezent oportunități atât în zona de producție, cât și în cea de marketing și vânzări, respectiv cultura și vinul bio, sustenabilitate și ESG în viticultură, inovație în packaging pentru reducerea amprentei de carbon, demistificarea vinului pentru consumatori și oenoturism.
Citeste si:
Pe lângă tranziția către noua generație, crama Serve marchează anul acesta și 30 de ani de existență.
În 1994, contele francez Guy Tyrel de Poix împreună cu Mihaela de Poix puneau bazele unei afaceri viticole, înființând prima firmă privată de vinuri din România.
Totodată, Guy si Mihaela de Poix au readus soiul Fetească Neagră în atenția viticultorilor și a iubitorilor de vinuri, iar Serve este autorul primului vin Fetească Neagră notată cu peste 90 puncte Parker.
Sursa foto: Serve
Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »
Te-ar putea interesa și: