Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald's în România, a deschis cel de-al 100-lea restaurant din țara noastră, situat în Drobeta -Turnu Severin. Sute de persoane s-au adunat pentru a vedea restaurantul, primul de acest fel din oraș.

La aproximativ 1,5 milioane de euro s-a ridicat investiția în deschiderea restaurantului de tip Drive-Thru McDonald's din Drobeta Turnu Severin. Se poate vedea în video-urile de mai jos numărul ridicat de persoane care și-au dorit să participe la acest moment, de la care nu a lipsit nici primarul orașului.

Dincolo de coșurile de colectare selectivă și cele două stații de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant are integrate panouri fotovoltaice pe acoperiș, concepute să genereze energie pentru consumul propriu. Suprafața restaurantului este de aproximativ 400 de metri pătrați și are o capacitate de 98 de locuri la interior și 80 de locuri pe terasă.

Sursa foto: Facebook / Marius Screciu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri